Atletisme - Pista Coberta. Els relleus participen al Campionat de Catalunya.

El passat cap de setmana del 21 i 22 de febrer, els relleus del Girona Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell varen participar al Campionat de Catalunya de relleus en pista coberta en categories infantil (equip masculí) i cadet (equips masculí i femení).

Llegeix més...

Atletisme - Pista Coberta. Judith Soler, campiona de Catalunya de proves combinades.

L'atleta del Girona Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell, Judith Soler, el passat dissabte, 21 de febrer, va proclamar-se campiona de Catalunya juvenil de proves combinades, aconseguint un registre de 2965 punts, després de completar uns excel·lents resultats a les proves combinades realitzades.

Llegeix més...

Pista coberta. El GiCB-CAP participa amb bona nota als Campionats de Catalunya.

El passat diumenge, 1 de març, a les pistes cobertes de Sabadell, el Girona Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell va arribar a portar fins a un total de sis atletes -femenins i masculins- per disputar el Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta. Amb uns resultats força notables, el GiCBCAP es va classificar en la 15ª posició final amb un total de 17 punts.

Llegeix més...

Atletisme - Pista Coberta. Massa i Soler, amb nota a Antequera.

El passat, dissabte, 24 de gener, les atletes del Girona Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell, Anna Massa i Judith Soler, varen disputar la Copa de Clubs júnior a la localitat andalusa d'Antequera. Massa i Soler, en aquesta ocasió, varen competir com a filials del Joventut Atlètica Sabadell, equip que va quedar en sisena posició final d'aquest campionat en categoria femenina.

Llegeix més...

Atletisme - Pista Coberta. Míting Interregional a Bompas (França).

El passat dissabte, 31 de gener, a la localitat francesa de Bompas (regió del Llanguedoc-Rosselló) va tenir lloc el Míting Interregional de Bompas. En aquesta edició, cinc atletes del Girona Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell hi varen participar: Judith Soler, Anna Massa, Chaymae Daouiri, Soukayna Talhi i Pol Belleza.

Llegeix més...

Atletisme. El proper diumenge, Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta.

El proper diumenge, 11 de gener, a la pista coberta de Sabadell, l'equip femení del Girona Costa Brava - Club Atlètic Palafrugell disputarà el Campionat de Catalunya absolut per equips de la màxima categoria. La cita serà el diumenge a la tarda. Les proves que hauran de disputar són 60m llisos, 200m llisos, 400m llisos, 800m llisos, 1500m llisos, 3000m llisos, 60m tanques, alçada, perxa, llargada, triple, pes i relleus de 4x200.

Llegeix més...

Massa i Ayuste bronze al català absolut de Pista Coberta!

Aquest diumenge 16 de febrer, la pista coberta de Sabadell ha acollit el Campionat de Catalunya Absolut de Pista Coberta, la representació del club en aquest Campionat absolut ha estat molt bona, han participat un total de 6 atletes totes elles en categoria femenina.

Llegeix més...

Campionat 4x200 Infantil i Controls!

El passat 15 de febrer, la pista coberta de Sabadell va acollir la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus Infantil 4x200. També, s'han disputat diferents controls a pista coberta. 

Llegeix més...

Soler i Ayuste al podi del català de Proves Combinades!

El passat dissabte 15 de febrer, la pista coberta de Sabadell va acollir el Campionat de Catalunya de Proves Combinades de categoria juvenil en Pista Coberta, durant el cap de setmana també va acollir el Campionat cadet.

Llegeix més...

Èxits sense precedents de les nostres noies!

Aquest cap de setmana s'han disputat dues competicions molt importants a nivell de club, l'equip femení del GCB ha participat al campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 en Pista Coberta (dissabte) i el Campionat de Catalunya de clubs "A"  en Pista Coberta (diumenge). 

Llegeix més...

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

top