Èxit a la IIa edició de l'Oncotrail!

El passat cap de setmana del 3, 4 i 5 d'octubre es va disputar la segona edició de l'Oncotrail, una cursa per equips de 100kms que transcórre al llarg de les Gavarres i que té com a principal objectiu el de recaptar fons pels malalts del càncer, on tots els diners es recullen de manera totalment benèfica per contribuïr a la lluita contra aquesta enfermetat. Gairebé 60.000 euros d’aportacions és el principal balanç d’aquesta segona edició de l’Oncotrail.

Enguany, 55 equips participants -deu més que l’any passat-, dels quals 51 varen completar la prova. En aquest sentit, a nivell esportiu, cal destacar la  gran actuació dels quatre equips de Palafrugell, amb representació de membres del CAP en cadascun d’ells.

Hi va haver molta emoció i diverses alternances al capdavant de la cursa, resolta finalment a favor de l'equip de l'Agrupació Excursionista Palafrugell format per Gerard Soler, Matias Obregon, Enric Tarrés, Marc Cornellà, Ivan Julià i Ricard Soler que va guanyar amb 12h 1 minut i 23 segonsEn segona posició va entrar l'equip de l'Agrupació Excursionista - Club Atlètic Palafrugell integrat per Quim Xifre, Xavier Garcia, Jordi Alsina, Miquel Bussot, Albert Sarsanedes i Albert Savalls, que entraren en 12h 7 minuts i 36 segons.

A destacar també l’actuació de l’equip dels Correcuits de l'Agrupació Excursionista que va quedar en 16à posició amb 15h 37 minuts i 6 segons. Formaven l'equip Pitu Ferrer, Lluís Payet, Albert Sabater, Susanna Marquès, Gemma Julià i Xevi Renart.

El darrer equip palafrugellenc, integrat per treballadors de l’Ajuntament, entrà en 26ª posició amb 17h 21 minuts i 6 segons. L’equip el formaven Agustí Moriña, Pep Higueras, Estèfan Garcia, Juli Fernandez, Carles Salvador i Pascual Embid.

Un gran treball de voluntariat d’integrants dels dos clubs organitzadors i de l’Oncolliga, apart de forces d'ordre públic, ADF, SEM, protecció Civil, Creu Roja, Birres Braves, etc. han fet possible l’èxit organitzatiu.

També cal agraïr el suport que han donat la quarantena de cases patrocinadores en forma de serveis i espècie.

 

RESULTATS

FOTOS (facebook Oncotrail / Jordi Isasa Artigas)

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

 


UN VIATGE PEL CLUB
   

       

 

top