CAPbussa't per la Marató 2016

 

El proper diumenge, 11 de desembre de 2016, de 10.15h a 14h, per segon any, el CA Palafrugell, amb la col·laboració de l'Institut Municipal d'Esports de Palafrugell (IMEP), organitzarà el 'CAPbussa't per la Marató - 25x100'.

Seguint la línia de l'any passat, la primera edició, la jornada convida a nedar a tot aquell que vulgui a la Piscina de Palafrugell, alhora que es fa esport, salut i amistat, una de les directrius marcades des de la secció de natació del club i que tots els seus integrants comparteixen.

 


 

Per què un 25 x 100 m    i    un 25 x 50 m ?

Després de la bona rebuda de l'any passat i de l'experiència apresa, des del CA Palafrugell hem decidit ampliar una sèrie més. Així, enguany seran 25 sèries de 100. A més, el 25 és el número amb el que coincideix el nombre d'edicions de la Marató; d'aquí el nostre petit homenatge.

Nedar el 25x100 és simbòlic. Cadascú podrà nedar el que vulgui, siguin menys o més metres. Això sí, sempre en sèries de 100 (quatre llargs de la piscina), o en sèries de 50 (en cas que es nedi el 25x50, dos llargs de la piscina, per als més menuts). La qüestió serà nedar quants més metres millor i volem que cada sèrie es converteixi en un motiu, en un impuls, per contribuir en la lluita en la recerca de l'ictus i de les lesions cerebrals traumàtiques.

 


 

Quin serà el funcionament de l'activitat ?

El funcionament del CAPbussa't serà el següent:

  • el 25x50 anirà destinat al públic més jove, de 6 a 16 anys. Igualment, si hi ha nens i nenes d'aquesta edat que en comptes del 24x50 vulguin fer el 24x100, no hi haurà cap problema
  • el 25x100 anirà destinat al públic en general.

 

Cadascú nedarà els metres que voldrà, siguin menys o més de 2500m. Això sí, sempre de 50 en 50 (25x50) o de 100 en 100 (25x100).

Cadascú podrà sortir i entrar a l'aigua quan vulgui.

L'activitat tindrà lloc de les 10.15h (moment de la sortida) a les 14h, però cadascú podrà assistir a la Piscina a l'hora que vulgui i anar-se'n també quan vulgui.

La instal·lació obrirà les seves portes a les 10h. La gent es canviarà i entrarà a la Piscina. A les 10.15h es donarà el tret de sortida. Tot i que la jornada comenci a les 10.15h, la gent pot participar a l'hora que vulgui.

Una vegada que el participant consideri que ha acabat, s'adreçarà a la taula i dirà els metres que ha nedat. Des de l'organització s'anotaran els metres nedats i se li entregarà un diploma commemoratiu de la jornada.    

 


 

Quin serà el funcionament espaial?

Dels vuit carrils que té la Piscina Municipal de Palafrugell... 

  • N'hi haurà 5-6 que aniran destinats al 25x100.
  • N'hi haurà 1-2 que aniran destinats al 25x50, dedicat especialment als més petits.
  • I hi haurà 2 carrils destinats al bany lliure, per aquelles persones que vulguin nedar de forma més tranquil·la.
     

Els carrils es distribuiran depenent de l'assistència de participants a l'esdeveniment.

Cada carril té un temps determinat, ja sigui més ràpid o més lent. Aquest temps anirà en funció del que tarda cada persona o grup de gent a completar els 100 metres nedant: 1'30", 2', 2'30", 4'... O els 50 metres nedant: 1', 1'45"...

Tothom podrà anar al carril que vulgui i es podrà canviar a un carril més lent o més ràpid, si ho desitja.

 


 

Què s'ha de fer per participar?

Per nedar al CAPbussa't per la Marató, simplement t'has d'adreçar el dia de l'activitat a la Piscina Municipal de Palafrugell. I a l'hora que desitgis.

L'aportació mínima de l'entrada, tal i com surt especificat al cartell, és de 4,30€ per l'entrada única i de 5,70€ per l'entrada familiar.

El total de la recaptació anirà íntegrament destinat a la Marató de tv3. Des del Club ho farem públic i explicarem fil per randa el procés d'entrega de la quantitat econòmica rebuda a la Fundació de La Marató.

 


 

A qui va destinada l'activitat?

L'activitat va destinada a tothom.

Els temps que marcarà cada carril -degudament indicats- seran fàcilment assequibles per a tothom. Si hi ha algú que no vol nedar el 25x100 o el 25x50, s'habilitaran dos carrils de bany lliure.

 


 

Per què nedar el 'CAPbussa't per la Marató'?

Nedant el CAPbussa't podràs contribuir amb la 25ª edició de la Marató. Sumarem metres i cada sèrie serà un argument més que ens aproparà a guanyar l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

El companyerisme, la solidaritat i l'esport com a pilars de la societat. La natació com a esport per fer salut i que, el proper 11 de desembre, també serà un motiu de trobada entre vells coneguts, companys d'entrenament o amics-gues.

A més, ho faràs a unes instal·lacions úniques: el Centre esportiu de Palafrugell, un indret que aposta per l'esport i que, juntament amb el CA Palafrugell, els organitzadors de l'activitat, apostem per segon any consecutiu per dur a terme una activitat relacionada amb la Marató.

 


 

Vull més informació del 'CAPbussa't per la Marató'?

Per a més informació, posar-se en contacte amb:

  • correu secció:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • telèfon oficines: 972 611 964 (en horari d'oficines)

 


 

Localització

 

 
     

 

      

#CAPbussat

 

 

 

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

top