Encontre de l'Amistat

El proper dissabte, 18 d'octubre, tindrà lloc a l'Estadi Josep Pla i Arbonés, la XXª edició de l'Encontre de l'Amistat entre el CA Palafrugell (organitzador), l'Atletica Arcobaleno - Liguria (Itàlia), L' A.S. Carcassone Athlétisme (França), Comité d'Athlétisme de Savoie (França) i la Joventut Atlètica del Sabadell (Catalunya). A més, la jornada anirà acompanyada de diversos actes socials per tal d'enfortir el lligam entre els participants i clubs.  

ORÍGENS i EXPLICACIÓ.

L'Encontre de l'Amistat és una competició que té el seu origen en una xerrada informal entre tres membres de l'EAP (Europe Athlétisme Promotion): CA de Ginebra (Suïssa), Celle Ligure (Itàlia) i Club Atlètic Palafrugell (Catalunya).

L'objectiu era l'organització d'una trobada en què es dugués a terme una competició internacional amistosa sense marques mínimes de participació en la que pogués participar un grup nombrós d'atletes de cada club -l'equivalent a un autocar-, obligant als clubs a passar tot el cap de setmana al lloc on s'organitzés la competició. En aquest sentit, es va proposar la realització d'una competició triangular anual de forma rotativa als voltants del Pont del Pilar, intentant aprofitar algun dia festiu. Amb temps i atenent als calendaris dels diversos països dels participants, s'ha modificat alguns anys.

En els seus 20 anys d'història hi ha hagut clubs que han entrat i sortit d'aquest cercle, com el Niça (França), el Barcelona (Catalunya) o el Monzón (Espanya). Malgrat, únicament el CA Palafrugell i el Celle Ligure s'han mantingut fidels en totes les seves edicions.

 

ACTUALITAT.

Actualment, cada delegació pot aportar fins a 30 atletes convidats. Tot i això, si alguna delegació preferís portar més gent a la competició, podria fer-ho, assumint ells mateixos el cost dels atletes restants.

L'equip que es desplaça assumeix el cost íntegre del desplaçament. En canvi, l'equip que acull l'organització es fa càrrec de les seves despeses, incloent l'allotjament i la manutenció.

 

ENCONTRE DE L'AMISTAT 2014.

Enguany, Palafrugell i el CA Palafrugell seran els organitzadors d'aquesta competició. Des de 2005 la població catalana no havia estat seu d'aquesta competició. Així, s'espera una gran participació per part dels equips convidats.

Els clubs participants seran el CA Palafrugell (organitzador), l'Atletica Arcobaleno - Liguria (Itàlia), Comité d'Athlétisme de Savoie (França) i la Joventut Atlètica del Sabadell (Catalunya). L' A.S. Carcassone Athlétisme també hi participarà com a club convidat, assumint les seves despeses.

La competició i les proves es duran a terme el proper dissabte, 18 d'octubre, a l'Estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, a partir de les 16.40h

Com a actes complementaris i essent fidels a l'esperit original de la competició, es duran a terme alguns actes com una visita al Museu del Suro i a la Torre de Can Mario, així com també als nuclis costaners de Calella de Palafrugell i de Llafranc. L'acte de clausura serà un sopar de germanor al Pavelló annex.

 

HORARIS i REGLAMENT.

HISTÒRIA + IMATGES.

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

top