Directrius

Humilitat i respecte: els dos valors fonamentals tant dins com fora del club

La humilitat i el respecte són els dos valors fonamentals sobre els que cal construir el millor futur possible.
En els entrenaments i en les competicions, en la victòria i en la derrota, en el dia a dia, convivint amb companys i entrenadors, poden originar-se situacions tenses i/o conflictives que cal refredar, acompanyades de bones paraules i crítiques constructives
Des del CAP promourem i vetllarem pel seu compliment en tots els seus nivells: respecte per a tothom, tant a dins com a fora del club

 

Un club per a tothom: integració, cohesió i accessibilitat

El CAP és un club obert a tothom.
Promourem la integració i rebutjarem enèrgicament la discriminació, sigui el motiu que sigui. Des del club també apostarem per a què la nostra oferta esportiva arribi a tothom. El nostre compromís és que tothom que ho desitgi pugui fer esport al nostre club, tant els que volen mantenir-se en forma com els que volen tenir un nivell professional.

 

Treball i esforç: els dos ingredients de la societat i futur

Això no només ajudarà a l'esportista a aconseguir els objectius esportius, sinó que també l'ajudarà en el fet d'afrontar amb més garanties els reptes diaris que vagi afrontant.
Treball i esforç per tal de gaudir al màxim en les competicions i també en el dia a dia.

 

L'Escola: el tresor més preuat per al futur

Hi formarem als nois i noies a partir dels esports propis del club, tenint en compte les directrius anteriors. L'escola és el símbol de la nostra identitat, i d'ella no només n'han sortit grans campions sinó que també n'han sortit grans persones preparades per a l'endemà.

 

Esperit d'equip: superació i treball en bloc

L'atletisme, el triatló i la natació, tres esports eminentment individuals, necessiten d'un component d'equip que els interrelacioni i que els ajudi a aprendre a treballar en equip, un dels factors fonamentals per a què qualsevol societat aprengui a superar-se per trobar un camí millor.
Una sola persona no és res sense un equip al darrera. Mai estaràs sol.

 

Compromís amb el nostre entorn i amb Palafrugell i la seva gent

El grau de compromís adquirit des del CAP tant amb el nostre entorn com amb Palafrugell és absolut.
Així, el respecte que tenim a l'hora de fer la nostra pràctica esportiva -tant en recintes esportius com a l'aire lliure- és autèntic.
Procurarem fomentar la marca Palafrugell en les competicions i esdeveniments organitzats des del club, mirant de cooperar-hi al màxim amb el turisme esportiu.
Col·laborarem amb entitats que ajudin a la gent, essent sabedors del malaurat context econòmic en el qual ens trobem. Un compromís inequívoc des del club per al poble i la seva gent.

 

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

top