Instal·lacions

Palafrugell disposa d'unes instal·lacions esportives municipals de primer ordre, úniques tant a la comarca com a la província. En aquest sentit, el club, en tant que condició de multidisciplinari, en fa molt d'ús.
 

Les instal·lacions pròpies són l'Estadi i la Piscina Municipal. L'Estadi, a més de tenir les oficines pròpies del club, disposa d'un gimnàs i de dues sales polivalents darrera de les graderies. Fora del recinte, hi ha la zona de llençaments que està situada en l'actual Recinte Firal per tal de conservar la zona pròpia del camp de futbol del mateix Estadi. A la Piscina, les seccions de triatló i de natació, fan ús de les piscines. Es tracten de dues piscines, una de profunda i una de poca fondària, on les seccions treballen a ple rendiment.
 

L'acompanya un paisatge únic. En aquest sentit, Palafrugell ho ha sabut aprofitar per tal d'adaptar-lo a la pràctica esportiva. La Via Verda de Palafrugell a Palamós o el Carril Aquàtic de Palafrugell, de Calella a Llafranc, en són unes eines òptimes. A més, cal comptar sempre amb les Gavarres, un sistema muntanyenc que ens abraça i ens ofereix un paisatge inigualable per a la pràctica de l'esport.
 

El CA Palafrugell el trobaràs fàcilment agafant l'entrada de Palafrugell, direcció a l'Avinguda d'Espanya i a les seves platges. A mig camí de l'avinguda, trencant al carrer Ample, a la teva dreta hi trobaràs un gran pàrquing per a poder-hi aparcar, i allà mateix trobaràs les nostres oficines.

 

 

           

           

          

 

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

top