Benvinguts a la pàgina web oficial del

Club Atlètic Palafrugell

Junts més forts

Ultimes notícies...

Perquè és important l'esport en els nens?

Beneficis

L’esport afavoreix el procés de creixement, a causa de l’estimulació que es produeix en el teixit ossi i muscular. A més ajuda en el desenvolupament de capacitats com la percepció espacial, la coordinació, l’agilitat i l’equilibri. Permet conèixer les limitacions del nostre cos, millora l’autocontrol, ens ajuda a ser més humils i a suportar situacions límit.

Ajuda a prevenir el sobrepès i l’obesitat. La pràctica d’esport activa el sistema immunològic i els exercicis de força i elasticitat corregeixen postures que ajuden a enfortir els músculs i els ossos.

L’esport predisposa a l’adquisició d’hàbits de vida saludables i comportaments positius. Entre ells destaquem l’alimentació més equilibrada, hàbits d’higiene i organització de tasques.

la pràctica habitual d’esport predisposa a complir diàriament amb un compromís. Durant el joc es prenen decisions ia més cal assumir les seves conseqüències, el que afecta a tots els companys. La responsabilitat i el respecte estan connectats amb la companyonia, el compromís, l’esportivitat i l’esforç.

Els nens que porten a terme algun tipus d’esport de manera regular tenen una major capacitat de concentració, la qual cosa incrementa el seu rendiment escolar. A més, ajuda a combatre possibles crisis d’ansietat o de depressió i millora l’estat d’ànim.

L’esport motiva l’esforç. Un augment de l’esforç té resultat positiu, l’entrenament a mitjà i llarg termini prepara per aconseguir la meta.

L'escola d'atletisme

L’escola d’atletisme és un dels pilar fonamentals del Club Atlètic Palafrugell i té com a missió principal la formación integral dels joves atletes.

En aquesta ens preocupem perquè els nens i nenes adquireixin unes qualitats idònies tant físiques com socials que puguin usar i que els dongui fortalesa en el seu dia a dia.

A l’escola d’atletisme donem una gran importancia i un valor afegit als nens i nenes ensenyant-los els nostres valors de la mà de l’esport.

Al club atlètic trobareu...

Escola d'atletisme i grups per més grans

Participació als grups d'entrenament de l'escola i de les diferentes especialitats

Organitzacions populars

Inscripció a les diferents proves, marxes i curses organitzades pel Club Atlètic

Accés il·limitat

Accés il·limitat a les instal·lacions municipals de l'estadi, gimnàs i pista d'atletisme

Oposicions

Assessorament en la preparació d'oposicions: bombers mossos, forestals i molts altres...

Contacta'ns