REGLAMENT

El Club Atlètic Palafrugell organitza el proper diumenge 24 de març de 2024 la EMBOLICAMILLA 2024, competició d’obstacles que té com a objectiu posar a prova l’habilitat, resistència i agilitat dels participants a través d’una sèrie de desafiaments físics.

La competició se celebrarà sobre un circuit de 1609 metres, amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Durant el recorregut els participants hauran de superar tota una sèrie de d’obstacles.

Sortida esglaonades: Primera sortida a les 09.20 i cada 20 minuts.

L’edat mínima per participar: 14 anys. Els menors de 18 anys, al moment de la recollida del dorsal hauran de presentar una autorització signada per un tutor legal.

Les inscripcions (limitades a un màxim de 400 participants) podran fer-se a través de la plana web del Club Atlètic Palafrugell, www.capalafrugell.cat fins al divendres 22 de març o quan s’esgotin els dorsals. La recollida de dorsals tindrà lloc a partir del dissabte 23 de març de les 18 a les 20 hores a l’Estadi Municipal de Palafrugell. I el mateix dia de la prova a partir de les 8 hores.

Les inscripcions s’obriran el dilluns 5 de febrer El preu de inscripció  serà de 13 € . L’organització farà inscripcions el mateix dia al preu de 13 €  si quedant dorsals.

Es lliurarà trofeus i obsequis a les següents categories:

– Tres primers classificats absoluts femenins.

– Tres primers classificats absoluts masculins.

– Primer equip classificat femení.

– Primer equip classificat masculí.

Hi haurà classificació per equips. Es considerarà equip si 4 o més corredors, indiferentment de l’edat o el sexe, al formular la inscripció registrin el mateix nom de l’equip. La classificació es realitzarà amb la suma dels llocs dels 4 primers classificats del mateix equip. L’equip guanyador serà el que menys puntuació obtingui de la suma.

A tots els participants se’ls obsequiarà amb una samarreta commemorativa de record. També hi haurà refrigeri i beguda per a tots els participants.

El repartiment de premis tindrà lloc a l’Estadi Municipal a les 12.20 hores. En acabar el repartiment, es farà un sorteig, pel número de dorsal dels participants presents, de diversos obsequis oferts per les entitats col·laboradores.

Els dorsals s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense dorsal de la cursa, perquè això perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.

Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit a l’organització, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa.

L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o document similar per comprovar l’edat i/o la identitat de les persones participants.

Tots els participants gaudiran d’assegurança durant la cursa, l’organització a través del seu web farà publica la cobertura d’aquesta assegurança, declinant tota responsabilitat pels danys que les persones participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o terceres persones i no formi part de la cobertura de l’assegurança.

L’organització es reserva el dret de posposar, cancel·lar o modificar l’esdeveniment per condicions climàtiques o altres motius de força major i de fora de control per part de l’organització, i que aquests puguin afectar la salut o seguretat dels participants i la correcta execució del esdeveniment. Per tal motiu l’organització no considerarà el retorn del import d’inscripció, fixant una nova data per l’esdeveniment.

El Club Atlètic Palafrugell es reserva el dret de fer l’enregistrament d’imatges durant el desenvolupament de l’activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, el Club Atlètic no es fa responsable de l’enregistrament d’imatges per part de terceres persones.